Skip to main content
REHAU Euro-Design 60

REHAU Euro-Design 60

Трикамерна система REHAU EURO-Design з глибиною 60 мм відповідає сучасним вимогам до тепло- і звукоізоляції, дизайну, надійності і довговічності. Два контури ущільнень стануть надійною перешкодою на шляху протягів, вологи і пилу, а гладка поверхня профілів не обтяжить замовника в повсякденному догляді за вікнами.

Форма вікон з профілів REHAU EURO-Design може варіюватися відповідно до архітектури будівлі та оригінальним задумом замовника.

ЗВЕРНІТЬ УВАГУ!

З травня 2018 року профільну систему REHAU Ecosol-Design 60 інтегровано до складу профільної системи REHAU Euro-Design 60, яка відтепер буде поставлятися із стандартною захисною плівкою REHAU.

Економічний профіль з високою тепло- і звукоізоляцією

Euro-Design 60

Чого Ви очікуєте від нових вікон? Вони мають допомагати Вам заощаджувати енергію та кошти, а також дарувати більше тепла і світла? – Усім цим вимогам відповідають вікна з профільної системи REHAU Euro-Design 60.

Профіль REHAU Euro-Design 60 має трикамерну будову з монтажною глибиною 60 мм. За останніми вимогами до теплоізоляції житлових приміщень така система рекомендована до застосування в ІІ температурній зоні України (Південь країни та Закарпаття).

Система з монтажною глибиною 60 мм є економічно обґрунтованим вибором для застосування в різноманітних будівельних проектах, оскільки забезпечує оптимальне співвідношення ціни та якості.

Вікна з профілю Рехау

Застосування

Вікна з трикамерної профільної системи використовуються для засклення балконних блоків, балконів та лоджій. Оптимальні для засклення міжетажних маршів багатоквартирних будинків. Ідеально пасують для будинків з центральною системою опалення, в яких немає ексклюзивних вимог до тепло- та звукоізоляції.

ЗВЕРНІТЬ УВАГУ!

З травня 2018 року профільна система до складу системи REHAU Euro-Design 60 було інтегровано систему REHAU Ecosol-Design 60, яка відтепер буде поставлятися із стандартною захисною плівкою REHAU.

Вікна з профілю Рехау

Технічні характеристики профільної системи REHAU Euro-Design 60
Конструктивна глибина

60 мм

Кількість камер

3 камери

Максимальна товщина склопакету

до 33 мм

Висота пакету профілів (рама + стулка)

117 мм

Коефіцієнт теплопередачі*

Uf = 1,6 Вт/м²К

Коефіцієнт опору теплопередачі**

Rf = 0,65 м²К/Вт

Звукоізоляція

Rw,P = 41 дБ

Зламобезпека

до класу RC2 (ENV 1627)

Повітропроникність

клас 4 згідно з EN 12207

Водонепроникність

до класу 9А згідно з EN 12208

Ущільнення притвору

EPDM / 2 контури

Колір профілю

білий, кольоровий, "під дерево"

* Дані отримані з експертного висновку ift Rosenheim.

** Коефіцієнт опору теплопередачіі отримано за результатами протоколу випробувань № 162с від 12.07.2013р.


Переваги

В СТИЛІ ВАШОГО ДОМУ

Віконна система REHAU EURO-Design прекрасно впишуться як в класичну, так і в сучасну обстановку. Такі вікна мають елегантний зовнішній вигляд завдяки 15-градусним скосам на лицьових поверхнях профілю. Форма вікон з профілів REHAU EURO-Design може варіюватися відповідно до вашим архітектурним задумом.

Вікна з профілю Рехау

ФАНТАСТИЧНІ АКЦЕНТИ

За допомогою оригінально форми і кольору вікна з профілів REHAU EURO-Design Ви можете розставити яскраві декоративні акценти або гармонійно вписати вікно в загальний стиль будинку. Ми Вам пропонуємо:

    Елегантний зовнішній вигляд завдяки 15-гадусним скосам і 2-міліметрові радіусів на видимих ​​зовнішніх поверхнях профілю.

    Класичний варіант стулки зі зміщеною щодо коробки зовнішньою поверхнею.

    Різноманітність форм вікна з профілів REHAU EURO-Design: від прямокутного до вигнутого або круглого.

    Широкий спектр колірних рішень завдяки обробці декоративними плівками, що повторюють колір і структуру цінних порід дерева.


Санітарно-епідеміологічний висновок REHAU Euro-Design (Німеччина)
15.06.2017
Сертифікат відповідності на профільну систему REHAU Euro-Design 60 (Віттмунд)
19.10.2020
Сертифікат відповідності на профільну систему REHAU Euro-Design 60 (Шрем)
19.10.2020

Якщо пріоритетним критерієм при виборі вікон є ціна - кращим вибором буде профільна система REHAU Euro-Design 60.

Якщо Ви шукаєте краще співвідношення ціни і якості - профільна система REHAU Euro-Design 70.

Якщо для Вас не так важлива вартість як вишуканий дизайн вікон - REHAU Brillant-Design.

Якщо Вам потрібно оптимальне рішення для засклення, тоді обирайте REHAU SYNEGO

Якщо Ви готові платити за найвищі показники теплоізоляції - для Вас існує профільна система REHAU Geneo.

В цілому, відмінна якість продукції, кращі показники тепло- і шумоізоляції, гарантія захисту від підробок, доступна цінова політика - все це дає підстави стверджувати, що вибираючи вікна з профільних систем Rehau, Ви робите правильний вибір!

Як замовити вікна?

Ми здійснюємо весь комплекс послуг: від виміру до сервісного обслуговування. Досвідчені консультанти і замірники допоможуть Вам вибрати оптимальну модель вікна з профілю Рехау для вашого інтер'єру і бюджету. Ви можете приїхати до нас в офіс, щоб ознайомитися з усім асортиментом віконних профілів, або замовити безкоштовний виклик замірника з каталогами матеріалів і фурнітури.

Ваше замовлення буде готове і встановлене в стислі терміни. Гарантія на матеріали і роботу становить до 12 років.

Авторизований партнер REHAU
Як замовити вікна

Записатися на замір

Для запису на замір, заповніть контактну форму, або напишіть нам на viber

Виїзд фахівця – безкоштовно!

Тільки після проведення професійного вимірювання можна розрахувати точну вартість виробів. Залишіть заявку на безкоштовний замір зараз. Ми передзвонимо Вам для узгодження часу приїзду майстра.

Від правильного виміру залежатиме якість встановлення та термін подальшої служби виробів. За рахунок впевненості у високій кваліфікації наших фахівців, ми можемо гарантувати точність здійснених вимірів. Для вас це означає, що всі можливі нюанси будуть враховані. Це і конструктивні особливості будови, і кліматичні умови, і ваші побажання.

Для Вас персональний менеджер здійснить візит в будь-який зручний для Вас час, проведе всі необхідні виміри і зможе повністю оформити замовлення відразу ж, позбавивши Вас від необхідності відвідувати офіс. Більш того, сплативши замовлення в день виміру, Ви заощадите гроші, отримавши додаткову знижку - 3%

Компанія "Віконний дизайн" м.Львів вул. Антоновича 138 Б

+380931704730 +380673143804

Віконний дизайн

Я буду радий допомогти Вам із будь-яким питанням.

+380978713180