Skip to main content

Енергоефективні склопакети

Клієтів часто цікавить питання – «Чи варто замовляти склопакети з енергозберігаючим покриттям»? Наша порада однозначна. Це просто необхідно! По – перше у звязку з підвищенням вимог по енергозбереженню, звичайний склопакет можна встановлювати лише у нежитлові неопалювані приміщення (підвал, гараж, сарай). Двокамерний склопакет з звичайним склом – можна використовувати лише у самій теплій, четвертій температурній зоні України, а саме південного берегу Криму. У всіх інших регіонах України, незалежно однокамерний чи двокамерний склопакет Ви обираєте, доведеться використовувати енергозберігаюче покриття.

Як же працює це покриття? – За рахунок активного слою металу нанесеного гралітичним або магнітронним способом на поверхність скла, вторинне тепло від нагрітих предметів у приміщенні повертається назад у приміщення. За рахунок цього створюється значний ефект економії тепла. Вікно з енергоефективним та енергозберігаючим склопакетом – дорожче лише на 5% від вікна зі звичайним склопакетом, а виграш у теплоізоляційних властивостях майже 50%. Погодьтеся – у це варто інвестувати!

Де ж знаходиться низькоемісійне покриття? Воно знаходиться на внутрішньому склі – розвернуто всередину склопакету. Такі склопакети оснащують спеціальними наклейками, для того щоб знати як орієнтувати склопакет у вікні і для того щоб монтажники не помилились.

Як же перевірити наявність покриття? – Для цього існують спеціальні детектори. Ми ж можемо скористатися підручними предметами, щоб це дізнатись. За допомогою полум’я запальнички. Необхідно піднести запальничку до склопакету – близько, однак не притуляючи до самого скла. В полум’ї запальнички зявиться додаткове відображення іншого кольру – воно і вказує на наявність енергоефективного покриття.

Крім усіх інших вигод, за рахунок постійного відображення тепла, внутрішня поверхня такого склопакету буде мати температуру у декілька градусів вищу, у порівнянні зі звичайним склопакетом, що додатково перешкоджає виникненню конденсату.

Замовляти такі склопакети необхідно у серйозних виробників. Оскільки де-небуть у гаражі виготовити якісний енергозберігаючий склопакет – неможливо!  Необхідне спеціальне обладнання для шліфування покриття з кромки склопакету. Інакше вторинний герметик не надасть відмінної адгезії і такий склопакет довго не прослужить.

Що стосується кредитування за державною програмою енергозбереження – то Ви повинні звернутися саме до нас і ми знайдемо найкраще рішення для Вашої оселі, з подальшою відповідальністю та чималою гарантією на товари та послуги. 

Щороку завод ЕлДом – з яким ми співпрацюємо, проводить навчальні семінари, в яких ми щорічно і з радістю приймаємо участь усім колективом. Цьогоріч вкотре 15 лютого на свято Стрітеня Господнього, нас запросили на виробництво та провели чудову екскурсію.

Ми знаємо provikna – все,але беззупинно розвиваэмось для Вас!  З впевненістю гарантую Вам якість склопакетів та вікон Rehau!

Записатися на замір

Для запису на замір, заповніть контактну форму, або напишіть нам на viber

Виїзд фахівця – безкоштовно!

Тільки після проведення професійного вимірювання можна розрахувати точну вартість виробів. Залишіть заявку на безкоштовний замір зараз. Ми передзвонимо Вам для узгодження часу приїзду майстра.

Від правильного виміру залежатиме якість встановлення та термін подальшої служби виробів. За рахунок впевненості у високій кваліфікації наших фахівців, ми можемо гарантувати точність здійснених вимірів. Для вас це означає, що всі можливі нюанси будуть враховані. Це і конструктивні особливості будови, і кліматичні умови, і ваші побажання.

Для Вас персональний менеджер здійснить візит в будь-який зручний для Вас час, проведе всі необхідні виміри і зможе повністю оформити замовлення відразу ж, позбавивши Вас від необхідності відвідувати офіс. Більш того, сплативши замовлення в день виміру, Ви заощадите гроші, отримавши додаткову знижку - 3%

Компанія "Віконний дизайн" м.Львів вул. Антоновича 138 Б

+380931704730 +380673143804

Віконний дизайн

Я буду радий допомогти Вам із будь-яким питанням.

+380978713180